Sunați acum

WhatsApp

Mesaj SMS

Domenii de practica

Cu ce ne ocupam

Activitate avocat

Domenii de practica


Legea sta la baza profesie de avocat si ne calauzeste la fiecare pas. Fara existenta legii, libertatile fundamentale ale omului ar fi incalcate. Aici intervenim noi. Cu o experienta de peste 15 ani in domeniu, cabinetul de avocat Sovagau Lavinia va ofera consultanta in domeniile Dreptului Civil si Dreptului Penal cat si in celelalte ramuri ale dreptului. Rolul nostru este sa va ghidam in anevoioasa calatorie a dreptatii si sa va oferim tot sprijinul necesar pentru ca dumneavoastra sa iesiti invingatori. Cabinetul de avocat Sovagau Lavinia acorda consultatii juridice in domeniile de interes pentru clientii sai, asigurandu-le reprezentare juridica in fata instantelor judecatoresti, a organelor de urmarire penala, a executorilor judecatoresti si a organelor de administratie publica.


Drept penal

Specialistii nostri din cadrul Cabinetul de avocat Sovagau Lavinia acorda asistenta si consultanta juridica in domeniul dreptului penal, atat in faza de urmarire penala cat si in faza de judecata, atat in camera preliminara cat si in cercetarea judecatoreasca. Totodata, acordam asistenta si consultanta si in faza de executare a pedepselor, precum si in oricare alta cale de atac, atat ordinara cat si extraordinara cu privire la contestatiile privind masurile luate in penitenciar, la reabilitari, rejudecari, contestatii in anulare, revizuiri.


Drept civil

In materia dreptului civil, oferim servicii de consultanta juridica, de asistenta juridica, de redactare a tuturor documentelor necesare in oricare faza de judecata a unui proces. Specialistii nostri din cadrul Cabinetul de avocat Sovagau Lavinia reprezinta si acorda consultanta juridica de specialitate in cauzele de minori si familie (divorturi, exercitarea autoritatii parintesti, stabilire pensie alimentara, stabilire domiciliu minor, partaj, ordin de protectie), cat si in domeniul de drept succesoral si in domeniul obligatiilor atat civile cat si contractuale.


Drept comercial

Dreptul comercial este acea ramura de drept privat care cuprinde ansamblul unitar al normelor juridice ce reglementeaza relatiile sociale, patrimoniale si personal nepatrimoniale din sfera activitatii de comert, relatii care se nasc intre persoane care au calitatea de comerciant. Si in aceasta ramura de drept va oferim servicii de calitate in relatiile dintre comercianti cat si in relatia cu Registrul Comertului.


Dreptul muncii

In sfera dreptului muncii specialistii nostri din cadrul Cabinetul de avocat Sovagau Lavinia va ofera consiliere juridica de specialitate la incheierea unui contract de munca sau la modificarea acestuia, iar in cazul unor litigii atat de munca cat si cu privire la cauzele de pensionare, va vom sprijini cu profesionalism in solutionarea acestora, atat pe angajator cat si pe angajat, atat societatile comerciale cat si pe justitiabili.

 • Sunt foarte recunoscatoare ca am avut ocazia sa o intalnesc pe dna avocat Lavinia Sovagau! Este un avocat complet care poate asista pe oricine, indiferent de problema! Eu personal am avut multe dosare in lucru cu dumneaei si de fiecare data am obtinut rezultatul dorit. Am colaborat atat pe probleme de acte ( ex: rectificare titlu proprietate, infiintare firma) , asistenta juridica la Fundatia pe care o conduc cat si in cazuri personale, cum ar fi, obtinerea alocatiei pentru fetita mea pe anii din urma! In absolut toate cazurile m a reprezentat cu succes, promptitudine, profesionalism si mai ales cu determinare! Si pentru tot, va multumesc dna avocat!
  Cristina Viziru
 • Doar cuvinte de lauda pentru doamna avocat! De la atitudine, la calitatea serviciilor, la onorariile decente. Merita fiecare leu dat. Este rabdatoare, atenta la detalii, zambitoare si la dansa te simti mereu in largul tau. Are un fel aparte de a fi care te face sa te relaxezi. Nu e grabita ca alti avocati, se vede ca respecta omul din fata sa. Am fost foarte foarte multumita de serviciile sale. imi place si site-ul sau, are informatii clare. The best!
  Ioana Dan
 • Am fost reprezentat de doamna Avocat Sovagau Lavinia in faza de apel a unui litigiu de munca impotriva unei companii din Big4, dupa ce pierdusem in prima instanta. Dupa un proces complicat, a reusit sa intoarca sentinta de la fond si sa restabileasca adevarul. O recomand pentru profesionalism, comunicare si dedicatie, a analizat toate cazurile posibile si a gasit cele mai bune argumente pentru a castiga.
  Matei Andrei
 • O avocata foarte buna pe care o recomand cu multa caldura. Isi face cu profesionalism treaba, nu asteapta imbolduri si nu trage de timp. Este de apreciat cat de mult se implica in relatia cu, clientul, explicand fiecare detaliu. Pot spune ca si onorariul a fost decent in raport cu comlexitatea procesului.
  Ramona Dinu
 • Am avut un dosar complicat legat de un litigiu de munca, iar Doamna Avocat Sovagau Lavinia a reusit sa gaseasaca cele mai bune solutii pentru castigarea acestui dosar. Este cu adevarat un avocat care se implica si care isi face datoria cu multa seriozitate. O recomand a fi un avocat corect si cu mare experienta. Va doresc multa sanatate si succes.
  Victor Adrian

Aveti o intrebare? Contactati-ne!